OUR TEAM
Зад всяко постижение стои професионализъм

Д-р Павел Панов

Главен Лекар
Специалист в областта на Естетичната стоматология. Основател и настоящ президент на Българското дружество по Естетична Стоматология - БДЕС.

Доктор Панов е член на Асоциация Sofia Dental Meeting, най- големия форум за дентална медицина на Балканите. Той е многократен победител в конкурса “Усмивка на годината” и е носител на редица други призове и награди.

През 2018 г. създава Mind Factory - обучителен център за професионални практически курсове в сферата на естетичната стоматология и планиране на цялостно лечение.

Доктор Панов е един от първите зъболекари в България, който се занимава с Дигитален Дизайн на Усмивката /DSD/ и продължава да внедрява дигиталните технологии в практиката си ежедневно.

Speciality: Естетична стоматология
Degrees: D.D.S.
Зъболекар

Д-р Петя Иванова

Тя знае всичко за здравата усмивка - има дипломи от множество курсове в страната и чужбина на тема ендодонтия. Може да разчитате на нея за профилактиката на Вашата усмивка. Нейна грижа са и най-малките пациенти в практиката.

Фотограф

Тереза Антова

Фотографът, който проследява и документира всеки етап от лечението Ви. Тя ще направи най-хубавите снимки за Вас и ще превърне лечението Ви в едно емоционално преживяване.

Дентален асистент

Евелина Стойнева

Тя е мила и учтива с пациентите, и безкомпромисна по отношение на работата, тя е изключително прецизна и всеотдайна.

Дентален асистент

Енола Калинина

Енола умее да вдъхва в пациентите спокойствието и увереността, че са в добри ръце.

Дентален асистент

Мария Стоянова

Тя е изключително организирана личност, което допринася за реда в клиниката. Със своята ведрост тя лесно печели доверието на пациентите.

Стажант

Марина Дочева

Марина е най-младия член на нашият екип, който с усмивка успява да предразположи всички пациенти.