panov-nagrada

Д-р Павел Панов с голямата награда на Дентал трибюн “Усмивка на годината”

Д-р Павел Панов спечели голямата награда на шестото издание “Усмивка на годината”, организирано от Дентал Трибюн. Наградата му бе единодушно връчена от тричленното жури, съставено от светила в зъболекарските международни среди. За първа година конкурсът използва международно жури, а тримата оценяващи работата на българските стоматолози бяха: Нитцан Бичачо от Израел, Саша Йованович от САЩ и Франческо Мангани от Италия.
Д-р Панов спечели със случай на уникално възстановяване на изтъркани зъби на 42-годишен пациент. “В този случай ме впечатли особено не само високо естетичния използван модел, но и морфологията и прецизността на изработката. Това е безспорно моя фаворит сред 14те случая, които разгледахме”, каза д-р Мангани във видео обръщение към гостите.
“Благодаря на журито, че е оценило моята философия и на двама мои колеги, които ме карат да изпитвам огромно удоволствие от съвместната ни работа – зъботехникът Александър Стоянов и д-р Пресиян Кръстев – специалист по имплантология”, заяви д-р Панов .
Всички участници бяха изпратили снимки и описание на случаите, с които участваха в уникалния за България конкурс. На събитието присъстваха над 200 зъболекари от цялата страна.

Comments are closed.