panov_small-2

Д-р Павел Панов

Председател на БДЕС / Българско дружество по естетична стоматология /, асоцииран член на EAED / European Academy of Esthetic Dentistry /, член на БЗС / Български Зъболекарски Съюз /. Води курсове и обучения на тема естетика и цялостен план на лечение. Д-р Панов вече 20 години развива концепцията за емоционална стоматология, която променя животи. Стартира практиката само с приятели за пациенти, а сега вече има над 5000 приятели, които са започнали като пациенти.
ivanova_small-2

Д-р Петя Иванова

Тя знае всичко за здравата усмивка - има дипломи от множество курсове в страната и чужбина на тема ендодонтия. Може да разчитате на нея за профилактиката на Вашата усмивка. Нейна грижа са и най-малките пациенти в практиката.
pan_small

Д-р Калина Стаменкова

Процедурите по създаване на пленителната Ви усмивка минават неусетно с д-р Стаменкова, благодарение на деликатното и и предразполагащо отношение. Хирургията е в най-нежните ръце.
94357997_3144329038924504_9043982767708176384_o

Евелина Стойнева

Дентален асистент - тя е винаги на правилното място в правилния момент. Нейната суперсила е да се сработва с всички.
mimi_small-2

Мария Стоянова

Дентален асистент - тя е изключително организирана личност, което допринася за реда в клиниката. Със своята ведрост тя лесно печели доверието на пациентите.
tereza_small-1

Тереза Антова

Фотографът, който проследява и документира всеки етап от лечението Ви. Тя ще направи най-хубавите снимки за Вас и ще превърне лечението Ви в едно емоционално преживяване.
julia_small-2

Юлия Петкова

Администратор - тя организира графика в клиниката, грижи се за комфорта на пациентите и екипа.