PROPHYLAXIS
С грижа за красивата ви усмивка

Профилактика

Красивите зъби и самоуверената усмивка сигнализират за удовлетвореност и личен успех. Те също говорят за добро здраве. Нашият екип е тук, за да съхрани и подобри вашето излъчване.

Поддръжката и проследяването на завършените ни случаи е важна част от политиката на клиника Панов Дентал. Организираме напомняне за профилактично почистване, индивидуално за нуждите на всеки пациент. Така можем да следим за спазването на хигиената, да открием проблем в зародиш и да реагираме навреме.

Профилактични прегледи

За здравата ви и ослепителна усмивка трябва да се подлагате на профилактични прегледи на всеки 6 месеца. Те са задължителни при нас. Ние ще се свържем с вас, за да ви запишем час. Оставете грижата за зъбите си на нас.

Регулярните профилактични прегледи са от изключителна важност за здравето и доброто състояние на зъбите и венците. Благодарение на тях можем да предотвратим нежеланите възпалителни процеси още в начален етап и така да запазим зъбите ви здрави и красиви за дълго време. Ще огледаме зъбите ви чрез Трансилюминация – най-добрия не-рентгенов метод за откриване на кариеси и пукнатини по зъбите ви. Ще проверим динамиката на дъвкателния цикъл. Ще почистим и полираме зъбите ви и ще ви дадем конкретни индивидуални съвети и напътствия. Ще документираме старателно всичко и ще го приложим в здравното ви досие.

 

Клинична орална хигиена

Професионалната хигиена е чудесен начин да поддържаме зъбите ви здрави и красиви за цял живот.

По време на всяка среща нашите специалисти ще направят и общ преглед на състоянието ви. Ще проверят за признаци на заболяване на венците, възпаление и кървене. Ще премахнат всякаква плака и ще ви посъветват как да се грижите за устната кухина, за да предотвратите бъдещи натрупвания.

Професионалното почистване може да предотврати дългосрочни проблеми като кариеси, заболяване на венците или дори загуба на зъби.

За да поддържаме щателно качеството на грижите, ние изпращаме нашия екип на редовни курсове за продължаващо професионално развитие.

CONTACT US
Не се колебайте да ни потърсите. Запишете час за консултация сега.

ул. Отец Паисий 47
София

Работно време
Пон - Пет: 09:00-17:00

02/ 944 44 58
0885 940 898