TREATMENT
Вършим работата си добре не само отвън, но и отвътре

Лечение

Нашата концепция е проста: ние искаме да определим най-добрата възможност за лечение на вашите зъби.

В това начинание всяко индивидуално решение трябва да отговаря на нашите високи стандарти за медицинско качество и научни насоки.

Ние се стремим да бъдем нещо повече от дентална клиника. Това, което бихме искали да ви предложим, е център за върхови постижения във всички области на съвременната, основаваща се на доказателства стоматология: Това варира от професионална дентална хигиена до сложна орална рехабилитация и при невъзможните случаи.

Информация и консултация

По време на първата ви среща с нас, ние ще ви прегледаме и ще обясним основно какви са нашите констатации и ще обсъдим с вас подробно съответните възможности за лечение. Въз основа на това заедно ще решим как да продължи лечението ви.

TREATEMENT
Специализирано лечение

Какви са стъпките на вашето лечение?

Предварителна подготовка

Първата стъпка за нашите висококвалифицирани зъболекари и дентални хигиенисти винаги е възстановяването на оптимална хигиена на устната ви кухина, защото това е основата за успешно лечение. Следващата стъпка е премахването на всички леки заболявания (напр. кариес и проблеми с пародонта). След почистване и премахване на кариесите може да се наложи специализирано лечение. Само ако зъбите са чисти и не са налице кариеси или възпаления, може да се пристъпи към поставяне на импланти или да се започне ендодонтско или друго специализирано лечение, в зависимост от случая.

След финализиране на лечението, нашата структурирана система за периодични посещения ще гарантира стабилността на постигнатия резултат. Също така ще ви помогне да запазите зъбите си здрави в дългосрочен план.

Специализирано лечение

Нашият екип от специалисти ще бъде на разположение за всякакви други лечения, от които може да се нуждаете след подготовката. Фокусирани сме върху няколко отделни области на стоматологията, като имплантология, ендодонтия, пародонтология, ортодонтия и хирургия, и така гарантираме, че всяко последващо лечение ще се извърши качествено от зъболекар, квалифициран в съответната област.

Дигитална стоматология

Нашата клиника гарантира постоянно качество чрез дигитализиране на процесите. От взимането на отпечатък, през планирането на лечение с импланти до производството на фасети и корони, ние използваме компютърно подпомогнати системи за постоянно качество и документиране на лечението.

Лечение без болка

В някои случаи, вълнението при посещение на зъболекаря може да бъде толкова силно, че да причини сърцебиене, проблеми с кръвообращението и изпотяване. Според изчисленията между 5 и 10 процента от хората страдат от зъболекарска фобия. Това прави посещенията им при зъболекар трудни или невъзможни. Засегнатите често не са наясно, че лечението може да се извършва под седация или с местна упойка, което означава, че няма да изпитват болка. В нашата клиника, ние знаем как най-добре да се грижим за фобийни пациенти: ние гарантираме, че спомените от вашия зъболекар ще бъдат добри. С нашия екип от опитни зъболекари и анестезиолози е възможно безопасно и напълно обезболяващо лечение.

Ние ще се погрижим да си тръгнете с усмивка на лицето, така че следващия път идването ви при нас да е удоволствие.

CONTACT US
Не се колебайте да ни потърсите. Запишете час за консултация сега.

ул. Отец Паисий 47
София

Работно време
Пон - Пет: 09:00-17:00

02/ 944 44 58
0885 940 898