MAKEOVER
Комплексно решение за чисто нова усмивка и по-добър живот

Кажете "Здравей" на новото си самочувствие

Ние ви предлагаме цялостно решение за нова усмивка, която проектираме да изглежда по-добре и правим да ви служи по-добре, за дълго време. Промяната може да изисква както специализирано лечение, така и естетични корекции. Подравняване на застъпени зъби, затваряне на празнини, намаляване на изпъкналости, избелване, корекция на венците, разширяване на тясната усмивка, промяна в дължината или формата на зъбите, заместване на липсващи зъби или всяка комбинация от изброеното.

Ако имате много липсващи зъби или повечето са компрометирани, новата усмивка за вас може да дойде с TeethXpress – процедура за поставяне на нови зъби за ден, която също правим в нашата клиника.

Каквото и да правим, крайната ни цел е само една – да подобрим здравето и самочувствието ви!

Най-честите процедури, използвани при преобразяването на една усмивка, са множество порцеланови фасети, защото те са най-консервативната реставрация и защото са здрави и високо естетични. Въпреки това, порцелановите корони, мостове, импланти и дори протези върху импланти също могат да бъдат част от преобразяването на усмивка в зависимост от случая.

Процеса може също да включва бърза ортодонтия за предварително подравняване на зъбите преди множество порцеланови фасети или за подравняване на малко струпване на долните зъби например, когато трябва да се фасетират само горните. Ако горните зъби се лекуват само с фасети, тогава долните зъби обикновено са поне избелени.

И така, възможностите са много. Запишете своя час за консултация още сега!

Защо да изберете нас?

Предимството на нашата клиника е в задълбочения подход към всеки етап. Можем да предложим комплексно лечение с работа на различните лекари в клиниката, както и сътрудничество със специалисти извън практиката. Целта е пациента да получи висококвалифицирано лечение във всички направления – не само естетично, но и със здрави венци и зъби.

Работата ни в различните направления e предварително планирана и разчетена, така че лесно да бъде нагласена според вашите желания и възможности. Можем да извършим лечението в поредица от посещения в удобно за вас време или да го фокусираме в един лечебен ден, в който всички специалисти ще работят едновременно само за вас. Нашият график следва вашият ритъм. 

CONTACT US
Не се колебайте да ни потърсите. Запишете час за консултация сега.

ул. Отец Паисий 47
София

Работно време
Пон - Пет: 09:00-17:00

02/ 944 44 58
0885 940 898