ESTHETICS
Създаваме красиви усмивки, близки до природата

Digital Smile Design

Дигитален дизайн на усмивката

Развитието на технологиите вече ни дава големи възможности и ние се възползваме от всяка от тях. Зъбите са отговорни за 70% от лицевата естетика и е важно да можете да видите как ще изглеждате на финала, още от самото начало – това е много емоционален момент. Ето защо в нашата клиника всяка промяна започва с дигиталният дизайн на усмивката /Digital Smile Design–DSD/.

Д-р Павел Панов

Основател и Главен лекар

“Дигиталният дизайн на усмивката е нещо, което правим за нашите пациенти вече от около 10 години. Този метод ни позволява да планираме усмивката, още преди да пипнем зъбите. Дигиталният дизайн на усмивката прави възможно само за 15 минути пациентът да види как ще изглежда в края на лечението. Набързо етапите изглеждат така: заснемаме пациента в няколко различни позиции на лицето; след това правим точни измервания на зъбите му и използваме триизмерни образи на истински зъби – избираме от голяма библиотека естествени зъби, които можем да наредим върху неговото изображение и да ги адаптираме. На различните лица отиват различни форми и размери на зъбите. Накрая можем да копираме планираното 1:1 и да го изпратим в зъботехническа лаборатория да го повторят напълно. По този начин усмивката не е изкуствена, а строго индивидуална, създадена точно за този пациент, уникална и изключително естествена. Идеята е никой да не забележи, че зъбите не са ваши, и да споделите, че сте претърпели лечение, само ако вие решите.”

ESTHETICS
Естетична стоматология

Какви са стъпките към мечтаната усмивка?

Естетична консултация

Естетичната консултация е първата ви възможност да се запознаете с нас. На този спокоен и информативен ангажимент ще отделим цялото си внимание да изслушаме притесненията ви, ще оценим проблемите ви, ще отговорим на вашите въпроси и ще чуем вашите желания. В този ден ще направим множество фото и рентгенови снимки, които ще ни помагат да анализираме клинично вашия случай. Това също ще ни даде възможност да изготвим подробен и индивидуален план за лечение, съобразен с вашите нужди и желания.

Компютърна визуализация

Използваме най-новите технологии за да проектираме вашата нова усмивка и да визуализираме очаквания резултат. Използването на DSD ни позволява изключително прецизно да планиранеме всеки детайл от промените по вашите зъби. Като част от този процес на проектиране, ще ви преведем през поредица от информирани избори. Ще съчетаем принципите за дизайна на усмивката с вашите предпочитания, за да създадем желаната от вас усмивка. Полагаме големи грижи, за да ви покажем само предвидими резултати.

План за лечение

След като проектираме вашата нова визия и направим клиничните си заключения, ние ще ви поканим на втора среща за да ви представим план за лечение. Той включва пълна и подробна разбивка на процедурите, които сме предвидили, както и на разходите, включени заедно с вашата образна картина. На тази среща ще имаме възможност да обсъдим възможни варианти, както и да защитим пред вас предложеният от нас план за лечение. Готови сме да отговорим на всеки въпрос и да разсеем всички опасения, така че заедно да стигнем до мечтаната от вас усмивка.

CONTACT US
Не се колебайте да ни потърсите. Запишете час за консултация сега.

ул. Отец Паисий 47
София

Работно време
Пон - Пет: 09:00-17:00

02/ 944 44 58
0885 940 898