SERVICES
Крайната ни цел е само една - да подобрим здравето и самочувствието ви!

Ние знаем какво правим и го правим добре

Концепцията ни винаги е била да имаме малък, но много добре обучен екип, така че да можем да контролираме в детайли крайния резултат. За да получим качеството, което търсим, екипът ни се състои от тесни специалисти в различни дисциплини и техники. Така гарантираме, че всяка възстановена усмивка е не само красива, но и здрава.

Освен, че се придържаме към най-високите клинични стандарти, ние винаги отделяме време, за да ви обясним внимателно всички възможности напълно и прозрачно, преди да започнем лечението. Независимо дали се нуждаете от справяне с конкретен проблем или имате нужда от комплексно лечение, нашият график е съобразен с вашите нужди. Комплексното лечение, например може да бъде планирано и направено едновременно, в едно посещение, за ваше удобство и улеснение.

Вашата уволетвореност е от изключително значение за нас.

AA1

Естетика

Зъбите са отговорни за 70% от лицевата естетика. Фасети, корони, бондинг ... възможностите са много. Нека проектираме вашето бъдеще заедно.

AA2
Лечение

Ние вярваме, че освен красива, всяка усмивка трябва да бъде и здрава. Вършим работата си добре не само отвън, но и отвътре. Проверете!

AA3

Профилактика

Периодичните ви посещения при нас са важни. Колкото и стриктни да сте в хигиената знайте - винаги остават недостъпни за почистване места.

AA4

Комплексна грижа

Независимо дали се стремите към естетична промяна или имате нужда от нови зъби за ден, ни сме тук за да отговорим на желанията ви.

CONTACT US
Не се колебайте да ни потърсите. Запишете час за консултация сега.

ул. Отец Паисий 47
София

Работно време
Пон - Пет: 09:00-17:00

02/ 944 44 58
0885 940 898