CARE&SAFETY
Грижа и безопасност за Вас и цялото Ви семейство

В стремежа си да запазим здравето и живота на нашите пациенти в условията на пандемия, ние, екипът на Панов Дентал, ви предлагаме да затворим вратите на нашата клиника за всички останали и един ден да работим само за вас и вашето семейство. Ще се постараем да се чувствате комфортно и без притеснение да се оставите в ръцете на нашите специалисти. Не отлагайте грижата за себе си и най-близките ви. Направете го разумно и безопасно.

Сигурност

Високите хигиенни норми, спазвани в клиниката, гарантират, че здравето на всеки наш пациент е приоритет за нас. Полагаме непрестанни грижи за дезинфекция и стерилност, като използваме материали от най-високо качество. По време на вашия индивидуален лечебен ден, няма да бъдат допускани други пациенти на територията на клиниката и целият ни екип ще бъде изцяло на ваше разположение. 

Оптимизиране на времето

Не е нужно да правите сложни планове за това как да вмъкнете посещението си при зъболекаря в седмичния си график. Можем да насрочим ден, в който вие и цялото ви семейство да ни посетите. Ние ще подготвим всичко необходимо, така че всеки  да получи нужните грижа и внимание. 

Удобство

Клиниката ни разполага с места за паркиране, които допълнително улесняват посещенията на нашите пациенти. Няма да губите време в търсене на свободно място за паркиране или да заплащате допълнителни такси за синя или зелена зона.

Комфорт

Клиника Панов Дентал предлага  удобно място за почивка или работа между различните манипулации. Погрижили сме се да създадем комфортна обстановка, в която да се чувствате като у дома си, ако ви се наложи да проведете бърз служебен разговор, да проверите кореспонденцията си или просто да си починете няколко минути на спокойствие.

Организирайте своя индивидуален лечебен ден!

Не се колебайте, а се свържете с нас още сега!