Нашият адрес София, ул. Отец Паисий 47
Телефон: (+359) 885 940 898 Обади се днес!
Работно време Пон. - Пет.: 09-17
Свържете се с нас на email: [email protected]

История

Една невероятна история

Нашата практика е основана от д-р Павел Панов през 1998г.

Клиниката разполага с три кабинета високо технологично оборудвани в различни области на зъболечението. Приоритет в работата ни е цялостното естетично възстановяване, базирано на дигитално планиране и минимална инвазия. Подходът към всеки пациент е строго индивидуален, основаващ се на високата квалификация на специалистите в различните области от денталната медицина.

Пациентите ни получават дълготрайни решения на проблемите си в областта на лицето, усмивката и дъвкателния апарат. В клиниката се извършват възстановявания при цялостно изтриване на зъбите, върху импланти, естетични фасети и обтурации, както и подготвителните етапи–пародонтален и ендодонтски.

 

Доктор Панов

Още едно признание за д-р Панов.
През 2018 г. е удостоен с голямата награда на Асоциацията на денталните мениджъри в България (АДМБ) – „Дентален мениджър на годината“ 2018 и статуетката „Адмира“
Горди сме с оценката дадена на нашият екип и организацията в клиниката.
2018

Бляскаво и тържествено отбелязахме 20 години на практиката създадена от д-р Панов. Доверието и лоялността на нашите пациенти ни прави това което сме!
Сплотен екип, който се развива и усъвършенства, за да дава винаги най-доброто от себе си. Стремим се да продължаваме така и занапред.
Благодарим на всички, които станаха част от нашия празник и ни създадоха толкова емоции и вълнение.
2017


3 оперативни микроскопа вече са част от ежедневната практика на клиниката. Ставаме все по-детайлни и прецизни в работата си. Имаме възможност и да предаваме опита си на другите с демонстрации и обучение с микроскоп.
2017

Победител в категория Розова естетика
Победител в категория “Розова естетика”
2016

Победител в категория комплексно естетично възстановяване - д-р Панов
2016 г. Победител в категория комплексно естетично възстановяване – д-р Панов
2016 – Победител в категория комплексно естетично възстановяване – д-р Иванова
2014


От 2014 г. клиниката разполага с Оперативен микроскоп за лечение.Той позволява да сме още по-прецизни в работата си
2013

Победител в категория комплексно естетично възстановяване - д-р Панов
2013 г. Носител на голямата награда . Победител в категория керамични възстановявания – д-р Панов
2012

Победител в категория керамични възстановявания - д-р Панов
2012 г. Д-р Панов е един от първите трима българи приет за асoцииран член на Европейската Академия по Естетика / European Academy of Esthetic Dentistry-EAED/ И победител в категория керамични възстановявания.
2008


През 2008 г. изградихме новата дентална клиника специализирана във висша дентална естетика, имплантология и цялостна рехабилитация на дъвкателния апарат. Член е от създаването на Българското Дружество по Естетична Стоматология.
1998


През 1998 г. д-р Панов завършва Медицинския Университет в София . В същата година създава малка частна практика в столицата. За 10 години събира високомотивиран и професионален екип и печели доверието на повече от 2500 пациенти, които остават и до днес наши партньори.