OUR STORY
Една невероятна история

Историята на Panov Dental започва през 1998 г. - преди повече от 20 години, с мечтата на д-р Павел Панов да създаде бутикова клиника за цялостно естетично възстановяване, базирано на дигитално планиране и минимална намеса. От тогава много неща в клиниката ни са се променили, но нашите ценности и ангажираност - с ежедневната си работа да подобряваме живота на нашите пациенти, не са. Това е в нашето ДНК.

Затова и днес предлагаме най-съвременна, базирана на факти и доказателства стоматология с персонализиран подход, от първата консултация до профилактичната грижа.

Нашата клиника разполага с три кабинета, високо технологично оборудвани в различни области на зъболечението. Приоритет в работата ни е цялостното естетично възстановяване, базирано на дигитално планиране и минимална инвазия. Подходът към всеки пациент е строго индивидуален, основаващ се на високата квалификация на специалистите в различните области от денталната медицина.

Пациентите ни получават дълготрайни решения на проблемите си в областта на лицето, усмивката и дъвкателния апарат. В клиниката извършваме възстановявания при цялостно изтриване на зъбите, върху импланти, естетични фасети и обтурации, както и подготвителните етапи–пародонтален и ендодонтски.

Copyright: Mariana Petrova - mamuri

2020

"Усмивка на годината"

Първо място в две категории на престижния международен конкурс

Категория "Розова естетика" и категория "Дентална Арт Фотография".

2020

"Diagnocam"

Иновативно откриване на кариеси, без облъчване

Тази специална видеокамера ни позволява да откриваме кариесите много по-рано и много по-лесно. Образът е изчистен от изкривявания възможни при отлагания на плака или припокриване. Diagnocam ни дава възможност да разгледаме структурата на зъбите и кариесите с впечатляваща яснота - без изчакване или подлагане на рентгенови лъчи, директно в кабинета.

2019

"Cerec - Стоматология в едно посещение при максимална безопасност"

Това са CAD / CAM решенията, които избрахме

В настоящата динамика на пазара, доверието и хигиената придобиха още по-голямо значение за нашите пациентите. Те печелят от удобното и безопасно вътрешно производство с CEREC:

  • Възстановяванията могат да бъдат създадени с едно посещение - по-ефективен работен процес с минимизиран риск за пациента.
  • Планирането на срещите е оптимизирано, намалявайки времето за изчакване и социалните взаимодействия.
  • Всяка стъпка от работния процес се извършва в практиката, намалявайки риска от кръстосано заразяване.
2018

"Дентален мениджър на годината"

Още едно признание за нашата клиника и д-р Панов

През 2018 година Асоциацията на денталните мениджъри в България (АДМБ) удостои д-р Панов с голямата награда "Дентален мениджър на годината" и статуетка "Адмира". Горди сме с оценката, дадена на нашия екип, и организацията в клиниката.

2018

"Панов дентал на 20"

Бляскаво и тържествено отбелязахме 20 години на практиката създадена от д-р Панов

Доверието и лоялността на нашите пациенти ни прави това което сме!
Сплотен екип, който се развива и усъвършенства, за да дава винаги най-доброто от себе си. Стремим се да продължаваме така и занапред.


Благодарим на всички, които станаха част от нашия празник и ни създадоха толкова емоции и вълнение.

2017

"Микроскоп във всеки кабинет"

В работата си се придържаме към най-високите клинични стандарти

3 оперативни микроскопа са вече част от ежедневната практика на клиниката. Ставаме все по-детайлни и прецизни в работата си.

Сега имаме възможност не само да предложим още по-качествено лечение на пациентите си, но и да предаваме опита си на колеги и чрез демонстрации и обучение с микроскоп.

microscopes

2017

"Усмивка на годината"

Победител в категория "Розова естетика"

Д-р Павел Панов

2016

"Усмивка на годината"

Първо място в две категории на престижния конкурс
usmivka_na_godinata_2016_2

д-р Павел Панов

Победител в категория “Комплексно естетично възстановяване”

usmivka_na_godinata_2016

д-р Петя Иванова

Победител в категория “Комплексно естетично възстановяване”

2014

"Лечение под микроскоп"

Първокласна услуга за нашите пациенти

От 2014 г. клиниката разполага с оперативен микроскоп за лечение. Той позволява да сме още по-прецизни в работата си.

2013

"Усмивка на годината"

Първо място в категория "Керамични възстановявания"

Д-р Павел Панов - носител на голямата награда.

usmivka_na_godinata_2012
2012

"Усмивка на годината"

Първо място в категория "Керамични възстановявания"
2012

Членство в Европейската Академия по Естетика

European Academy of Esthetic Dentistry-EAED

Д-р Панов е един от първите трима българи приет за асoцииран член на Европейската Академия по Естетика / European Academy of Esthetic Dentistry-EAED/.

2008

"Нова клиника"

През 2008 г. изградихме новата дентална клиника, специализирана във висша дентална естетика, имплантология и цялостна рехабилитация на дъвкателния апарат. Д-р Панов става един от създателите на Българското Дружество по Естетична Стоматология.

1998
Началото

През 1998 г. д-р Панов завършва Медицинския Университет в София. В същата година създава малка частна практика в столицата. За 10 години събира високомотивиран и професионален екип и печели доверието на повече от 2500 пациенти, които остават и до днес наши партньори.