Нашият адрес София, ул. Отец Паисий 47
Телефон: (+359) 885 940 898 Обади се днес!
Работно време Пон. - Пет.: 09-17
Свържете се с нас на email: panovdental@gmail.com

Д-р Павел Панов е „Дентален мениджър на годината“ 2018

Носител на голямата награда „Дентален мениджър на годината“ 2018 и статуетката „Адмира“ стана д-р Павел Панов от София. Наградата му бе връчена в присъствието на над 150 гости – официални лица, представители на целия дентален бранш, журналисти и др., съобщават организаторите.

Голямата награда отдавна не бе връчвана на представител на столицата.

Първа награда в категория „Дентален мениджър на клиника” получи Дентален център „Ем Дент“ в Шумен“ и „Майл Смайл” – Бургас, д-р Магдалена Николова и д-р Йоав Мазор, Израел. С първа награда в категорията „Дентален мениджър на кабинет” бе отличена дентална практика „Д-р Обрешкова”, Бургас, д-р Иванка Обрешкова.

 

Бяха раздадени и специални награди. Д-р Валентин Павлов бе обявен за почетен член на Съюза на зъботехниците в България за големите му заслуги съсловната организация на зъботехниците да станезаконово призната. И втората – на д-р Иванка Обрешкова – за „Дентален мениджър и зъболекар – пример за висок професионализъм, отдаденост, устойчивост и растеж!”

 

В това издание на конкурса имаше номинирани специалисти от Сърбия и Израел.

 

За първи път в историята на надпреварата всеки номиниран получи и индивидуална „Експертна моментна снимка на денталната си практика към следващото ниво на устойчиво развитие“. Тя е разработена на базата на едни от най-съвременните подходи в бизнес управлението в света от Ирина Горялова и Петър Горялов (и двамата – част от журито на конкурса, експерти в областта на организационното лидерство и управление, които работят от 12 години с управители и са с множество международни признания), в партньорство с АДМБ като принос към развитието на денталния мениджмънт в България.

Специален гост на събитието бе д-р Анелия Хохвартер, в чиято Национална дарителска кампания „Локомат за България“ АДМБ се включи. Организатор на конкурса и на деветото му издание е Асоциацията на денталните мениджъри в България (АДМБ). Конкурсът се провежда по идея на „Стоматологичен свят“.

Повече информация за събитието:


Д-р Павел Панов е Дентален мениджър на годината 2018 – Manager.bg


Три пловдивски дентални практики грабнаха професионалните Оскар-и – gustonews.bg


Три пловдивски дентални практики грабнаха професионалните Оскар-и – darikradio.bg


Отличиха „Дентален мениджър на годината“ 2018 – zdrave.net


Д-р Павел Панов е Дентален мениджър на годината – novini.bg

Д-р Павел Панов стана „Дентален мениджър на годината“ – clinica.bg

Д-р Павел Панов е „Дентален мениджър на годината“ 2018 – dcnews.bg

Д-р Павел Панов е „Дентален мениджър на годината“ 2018 – plovdiv.utre.bg