Нашият адрес София, ул. Отец Паисий 47
Телефон: (+359) 885 940 898 Обади се днес!
Работно време Пон. - Пет.: 09-17
Свържете се с нас на email: panovdental@gmail.com

Екип


Асистент Тереза Антова
Офис Асистент Юлия Асенова
Асистент Мария Стоянова - Богданова
Зъболекар Павел Панов
Зъболекар Петя Иванова

Д-р Панов е член на БЗС (Български зъболекарски съюз), заместник-председател на БДЕС (Българско дружество по естетична стоматология), основател и член на управителния съвет на Клуб по имплантология, както и асоцииран член на Европейската академия по естетична стоматология – EAED (European Academy of Esthetic Dentistry). Участва като лектор с клинични демонстрации на Sofia Dental Meeting и други форуми. Води курсове и обучения на тема естетика и цялостен план на лечение на дъвкателния апарат и възстановявания върху импланти.

Д-р Петя Иванова е завършила Медицински универститет – София през 2002 г. Тя се занимава с микроскопски подпомогната ендодонтия.

Посетила е редица следдипломни курсове и обучения в страната и чужбина по специалността. Следи пародонталното здраве на нашите пациенти. Нейна грижа са и най-малките пациенти в практиката.

Д-р Стаменкова е завършила Медицински Университет София 2017г. Нейното деликатно отношение предразполага всеки пециент. Дори и най-малките. Добила е квалификация в множество курсове за възстановяване на единични зъби с композит.

Юлия е нашият администратор. Тя организира графика в клиниката, грижи се за комфорта на пациентите и екипа. Лоялна и отговорна е. Завършила е бизнес администрация в Нов български университет, както и Колеж по бизнес и финанси. В свободното си време обича да пътува и да опознава нови места.

Мария е дентален асистент от 2006 г. През 2012 г. стана част от нашия екип.

Тя е изключително организирана личност. Това нейно качество допринася за реда в клиниката. Със своята ведрост тя лесно печели доверието на пациентите.

През 2014 получава сертификат от Д-р Херлуф Сковсгаард за успешно преминал курс на тема „Семинар за дентални асистенти. Тънкости и съвети за ефективно асистиране в кабинета“. Извън клиниката обича да пътува със семейството си на спокойни и красиви места.

Тереза е фотографът ни, който проследява и документира всеки етап от лечението ви. Тя ще направи най-хубавите снимки за Вас и ще превърне лечението Ви в едно емоционално преживяване.